Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

ICT

Website laten maken

Versterk jouw ICT merk

Een sterke online aanwezigheid is niet langer een optie, maar een absolute noodzaak om concurrerend te blijven in de snel evoluerende wereld van ICT.

Met onze expertise in WordPress kunnen we een naadloze gebruikerservaring creëren die het gewenste gedrag van nieuwe en bestaande bezoekers positief beïnvloedt.

 

wilroff reitsma website mockup

Waarom nu een nieuwe website?

Omdat moderne, aantrekkelijke websites vertrouwen wekken
Omdat een responsieve website goed werkt op elk device
Omdat goed ontworpen websites veel beter converteren
Omdat je met een moderne website alles zelf kan aanpassen
Omdat Maatwerk WordPress websites voordelig in pricing zijn
Zet jouw volgende stap
pijl icon

In vijf stappen

naar een succesvolle online identiteit

Je wilt alles uit jouw website halen maar hoe doe je dat? Online succes begint in ieder geval altijd met een goede strategie.
Strategie
Design
Ontwikkeling
Online Marketing
Oplevering
Rob in meeting
Conversion Centered Design

Van helder concept naar effectieve website

Natuurlijk wil het oog ook wat. Daarom hebben we allereerst een goed gevoel voor esthetiek. Toch is er qua design een andere eigenschap die we hebben ontwikkeld: een bovenmatige interesse in het beïnvloeden van het gedrag van website bezoekers.

Wij noemen dat Conversion Centered Design. Dat betekent dat wij websites ontwerpen en realiseren die op een stijlvolle manier de houding en/of het koop- en beslisgedrag veranderen. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

AL MEER DAN 176 BESLISSERS GINGEN JE VOOR

Wat klanten van ons vinden:

Rosan Gompers

4 uit 5 sterren
New website Rosan Gompers | NewCompany Creations
I'm very happy with the result, the feedback on my new website & rebranding is great and love the design. A website development project can be challenging, lot's of choices to make, but we co-created a cool product and new base for my company. Thank you Reason!

Thomas Menken

5 uit 5 sterren
Een hechte samenwerking
Reason heeft voor MOBOX ruim 8 jaar de online marketing en het beheer van de site in beheer gehad. MOBOX startte in de bestaande opslag markt met een nieuw concept, dus moest er creatief gekeken worden hoe we de aandacht op ons konden krijgen. Dat heeft het team van Reason fantastisch gedaan! Er is in de jaren een hechte samenwerking ontstaan tussen Reason als leverancier en MOBOX als klant, maar ook als ondernemers onder elkaar.

Renée Broekmeulen

5 uit 5 sterren
De ideale ondersteuning voor digibeten
Het is heerlijk dat Anoek er altijd is als er iets moet gebeuren en ieder probleem vaak dezelfde dag nog weet op te lossen. Ook denkt ze goed mee over wat kan en wat beter kan. Mijn websites zijn daardoor steeds informatief en actueel. Uitstekende ondersteuning dus, en die heb ik als digibeet zeker nodig!

Brenda de Jong

5 uit 5 sterren
Very happy
We are very happy with the Reason.nl team. They are smart, friendly, and timely. The English Center team looks forward to working further with Reason in 2022.

Mark de Goede

4 uit 5 sterren
Fijn contact korte lijntjes
Fijn contact korte lijntjes
Dingen worden vlot opgepakt, fijne service

Michiel

5 uit 5 sterren
Uitmuntend
Uitstekende service, duidelijke communicatie en top resultaat!

Jouw nieuwe website wordt geleverd met: 

Gratis premium plugins
Krijg toegang tot 100+ premium WordPress-plug-ins, zoals Yoast SEO, ACF Pro, Ninja form add ons. Handig en veilig.
Automatisch spam blokkeren
Helaas komt spam regelmatig voor. Onze developers zorgen dat ze 99% van deze spamberichten voor je tegenhouden.
Gratis verhuizing
We verhuizen je website gratis in een paar dagen naar onze WordPress-server voor een snelle website en snelle service.
Gratis SSL Certificaat
Als je voor hosting kiest, dan verzorgen wij het SSL Certificaat. Dit maakt je website niet alleen veiliger, maar het resulteert ook in een snellere laadtijd.
Extra goed beveiligd
Niet alleen zorgen we voor je WordPress, we beveiligen hem ook. Daarnaast geven we handige tips hoe je het beste om kan gaan met wachtwoorden en dergelijke. 
Onbeperkt Dataverkeer
Onverwachts meer bezoekers op je website? Geen probleem, dankzij onbeperkt dataverkeer blijft je website beschikbaar (o.b.v. fair use policy).

De laatste stap om de resultaten van jouw ICT website te verhogen

Wij nemen graag de zorg voor de bouw van jouw nieuwe succesvolle website uit handen. Van strategische intake, design, realisatie en onderhoud; wij zorgen er voor dat je er geen omkijken naar hebt. Ook als je gewoon even wilt sparren over nieuwe website ideeën of andere vragen hebt, laat het ons weten!
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down