Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

Website development

Commerciële websites met het juiste design basis van WordPress

WordPress biedt oneindig veel mogelijkheden. Omdat WordPress een open source platform is worden er op verbazend tempo nieuwe functies toegevoegd en bestaande functies verbetert. Het gebruiksvriendelijk CMS is in een korte tijd gegroeid tot één van de meest gebruikte website platformen. Ruim 30% van de websites ter wereld draaien op WordPress.

Commercie & Design gaan hand in hand

Als het gaat om design en commercie ben je bij ons aan het juiste adres. Als gedreven online marketeers zijn wij met onze kennis overgestapt naar websites maken, waarom? Omdat we vonden dat B2B websites een stuk beter konden doen als het om ontwerp en conversie gaat. Wij brengen deze 2 elementen naar elkaar.

In onze ervaring weten dat een website design niet altijd commercieel, en dat een commerciële website niet altijd goed gedesigned is. Wij brengen dit samen, een goed gedesignde website die commercieel goed loopt.

Onze werkwijze

Wij werken nauw met je samen. We willen alles weten over je bedrijf, je doelstelling en je voorkeuren om zo tot het perfecte product te komen die aansluit bij  je doelgroep en bij je organisatie.

Onze hele werkwijze vind je hier uitgelegd.

WordPress bied je flexibiliteit en structuur

Bij het website development draait het allemaal om balans. Met WordPress kan je deze balans snel vinden. Wij leveren een website altijd in eigen beheer op, zodat je toegang hebt tot je hele website. Dit vinden wij namelijk zelf een minpunt van veel concurrenten, dat je website voor een deel wordt afgeschermd. Bij ons heb je totale vrijheid met je website op je eigen domein en eigen server. Wil je liever je website bij ons hosten, dan kan dat natuurlijk ook, maar is optioneel.

Omdat de website in je eigen beheer is heb je ook de vrijheid om zelf je website aan te passen waar dat nodig is, en heb je technische hulp nodig? Dan staan wij altijd klaar voor je. En dat is de balans die veel bedrijven nodig hebben.

Meer weten wat we voor je kunnen betekenen?

Bekijk ons portfolio
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down