Diensten
Hoe wij werken
Portfolio
Artikelen
Vacatures
Contact
Prijsopgave opvragen

website laten ontwikkelen

Een website is meer dan een communicatiemiddel geworden. Voor veel ondernemingen is de website het belangrijkste verkoopkanaal. Daarom is het belangrijk dat je een website ontwikkeld die bij je organisatie past en die aansluit bij jouw doelstellingen. 

Het is belangrijk dat je website up to date is. Niet alleen in styling maar ook in content en test. Op het internet gaan de ontwikkelingen razend snel, en soms is het lastig om alles bij te houden, daarom is het zo belangrijk dat je een goede basis hebt, van deze basis kan je steeds bouwen naar wat wel werkt en wat minder goed werkt. Een website is al jaren niet meer een statische pagina met je contactgegevens en de ‘welkom op de website’ tekst. Websites zijn dynamisch geworden, waar je aan de hand van statistieken je website blijft optimaliseren waar nodig. 

Waarom een website professioneel laten ontwikkelen?

Het is heel gemakkelijk om een eigen website te bouwen met het CMS naar keuze. Maar het maken van een website is meer dan het eindresultaat. Achter een website zit een heel netwerk aan keuzes en doelstellingen die je website tot een groot succes kunnen maken. En daarom is het belangrijk om je website door een professional te laten ontwikkelen. Een pro kijkt naar meer dan hoe je website eruit komt te zien. Er wordt gekeken naar je statistieken (als je deze hebt), wat je korte en lange doelstellingen zijn, welke content het beste bij je organisatie past en welke conversies er belangrijk zijn voor je organisatie. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Belangrijke punten van website ontwikkeling:

  • Een goede navigatiestructuur
  • Een strategie die bij je organisatie en doelstellingen past
  • Een design die in lijn is met je organisatie huisstijl
  • Een conversiegericht design

Wil je weten hoe wij te werk gaan?

Een goede website begint bij strategie. We leggen hier uit hoe we daarmee omgaan en hoe we jouw organisatie kunnen helpen aan een conversie gerichte website met een uniek design.

Bekijk ons portfolio

Een offerte aanvragen
kan snel & eenvoudig

Ben je uitgekeken op jouw huidige website? Of blijven de online marketingresultaten achter? Elk succes begint in ieder geval met een doordacht plan van aanpak: de strategie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren strategen om de cruciale online marketingvraagstukken van jouw organisatie te beantwoorden.
  • naamsbekendheid
  • extra website traffic
  • meer leads
  • meer websales

Kom een keertje langs!

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Onze deuren staan voor je open!

Koninginnegracht 14
2514 AA Den Haag
© Reason Digital Empowerment B.V.. Alle rechten voorbehouden.