Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

Website laten maken Den Haag

Een winstgevende website maken, die ook nog van goede kwaliteit is? Je zit bij ons aan het goede (Haagse) adres! 

In Den Haag zijn er een hoop aanbieders als het om websites gaat. Wij maken maatwerk WordPress websites geheel gebaseerd op jouw organisatie. Bij een website maken komt veel kijken en het kost tijd om een duurzame website te maken. Bij ons kan je niet binnen enkele dagen en voor een paar honderd euro een website krijgen. Wat je wel bij ons kan krijgen is een website die:

 • Aansluit op jouw doelgroep;
 • Conversie gericht is;
 • Past bij jouw organisatie; 
 • Een uniek design heeft (Conversion Centred Design); 
 • Duurzaam is;  
 • Makkelijk te bewerken is. 

Voor wie maken wij websites?

Onze ideale ondernemer zit in het MKB en is actief in regio Den Haag. Waarom? Omdat je dan gezellig bij ons op kantoor een bakkie kan doen en altijd kan langskomen. Ook springen we graag op de fiets of op de Felix om bij jou langs te komen. 

Echter, is iedereen welkom! Wij hebben klanten in Utrecht, Flevoland en zelfs in Groningen. Naast website realiseren wij ook Matching Platforms, check OrangeCoach & Tzuza hier, en ontwikkelen we interne platformen.

Geen vraag is te gek en passen deze in onze specialisme dan kunnen wij gezamenlijk tot een geweldig project komen. 

Een website laten maken in Den Haag die helemaal aansluit bij wat jij wilt?
Wij zorgen daarvoor. Wij bouwen Conversion Centered websites. Dit houdt in dat wij bij het maken van het website design, rekening houden met de houding van de bezoeker. Allemaal om de houding en/of koop- en beslisgedrag te veranderen. Dit zal ervoor zorgen dat je uiteindelijk meer conversies uit jouw website gaat halen. Door veel met elkaar te praten, je doelgroep te onderzoeken en bepalen welke conversies er belangrijk zijn voor jouw organisatie, zorgen we ervoor dat je website een organische flow krijgt, zodat je bezoeker converteert.

Op welk CMS wordt mijn website gemaakt?
Wij bouwen uitsluitend met WordPress. In onze blog ‘wat is WordPress’ gaan we dieper in op het CMS. Hier de korte uitleg. WordPress is een Open Source Content Management System (CMS), waar je vrijwel elk soort website mee kan maken. En niet alleen dat, het CMS is zeer gebruiksvriendelijk zo kan je gemakkelijk zelf content uploaden en wijzigen. 

Veel Web Development bureaus maken gebruik van een eigen CMS. Dit betekent dat je altijd vast zit aan dit bureau, dat is businesswise gezien slim, maar voor de klant (jij dus) niet handig. Wij geloven in vrijheid, zelf eenvoudig kunnen aanpassen, wijzigen en verwijderen zonder dat je het uiterlijk en de flow van je website kan veranderen. Zo hoef je je alleen zorgen te maken om de inhoud. Daarom gebruiken wij WordPress, dit zorgt er niet alleen dat je zelf heel gemakkelijk aan de slag kan maar het is ook in je eigen beheer.

Wat kan je van ons verwachten? 

Een uitgebreide versie kan je lezen op onze ‘hoe het werkt’ pagina. Maar wij leggen het graag voor je uit, want wij worden er al enthousiast van dat we misschien voor jou aan de slag mogen gaan. 

STAP 1 | Bij een website komt heel wat kijken, afhankelijk van jouw wensen en budget. Daarom beginnen wij altijd met een goed gesprek. Na dit gesprek ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Met al jouw eisen en wensen erin en met een breakdown van de werkzaamheden en tools die wij daarvoor gebruiken.

STAP 2 | Als de overeenkomst over de werkzaamheden en de prijs zijn getekend, gaan we aan de slag! In de eerste stap hebben wij al een goed gesprek gehad en is er al veel informatie verzameld. Maar het is altijd goed om alles dubbel te checken en nog wat extra vragen te stellen.  Bijvoorbeeld heb je een huisstijlhandboek, hoeveel vrijheid krijgen wij om een concept design te maken, beschik je over eigen fotografie en dergelijk.

Al deze ideeën en wensen zetten we papier en worden overlegd met onze designers. Als zij alle informatie hebben gaan ze aan de slag. 

STAP 3 | Als wij het design af hebben presenteren wij deze aan jullie. In onze gesprekken raden we altijd aan om verschillende mensen uit te nodigen, bijvoorbeeld de sales manager of marketing medewerker. In deze presentatie tonen we het nieuwe design en geven wij jullie de eerste indruk. Na de presentatie ontvangen jullie de bestanden en kunnen jullie op het gemak het design zelf bekijken. Want, uit ervaring weten we, dat er in de presentatie nogal wat op je af kan komen.

STAP 4 | Van design naar een werkende website. Dat is de volgende stap, de realisatie. Met een goedgekeurd design gaan we beginnen met developen. Wij werken in sprints, dat betekent dat we 2 weken onafgebroken aan jouw website werken. Afhankelijk van de grootte van de website kunnen dit meerdere sprints zijn. 

Tijdens de realisatie zorgen wij dat het design omgezet wordt naar een interactieve website. 

STAP 5 | Na de sprint demonstreren we de website. Na een CMS-training, kunnen jullie aan de slag met het vullen van content, foto’s en dergelijke. Geen zin om zelf content te vullen? Dan doen we dit voor jou!

STAP 6 | Nadat alle content geplaatst is, kunnen we live. De livegang, afhankelijk van de website, kan een paar uur duren. Dit betekent niet dat je die paar uur geen website hebt. Wij zorgen er altijd voor dat jouw website zo snel mogelijk weer te bereiken is. Het grootste gedeelte van ons werk zit in de achterkant. Zo zorgen we dat jouw website ‘online marketing’ ready is, dat de pagina’s goed doorverwezen worden, mochten je URL’s zijn veranderd en zorgen wij er ook voor dat de beveiliging van je website goed geregeld is. 

STAP 7 | Voor ons zit het maken van de website erop, maar dat betekent niet dat wij stoppen! Je kan na de livegang van jouw website gebruik blijven maken van onze services. Zo onderhouden wij je website en ondersteunen wij je vragen die je hebt. 

Online Marketing Ready

Al onze websites leveren we Online Marketing Ready op. Dit betekent dat wij een SEO-tool installeren op jouw website, dat we zorgen dat de juiste redirects zijn doorgevoerd en dat je website vindbaar is op Google.

Wil je je Online Marketing uitbreiden, dan staat ons Online Marketing team klaar voor je. We zijn niet voor niks een full service internetbureau. 

Wat is het voordeel van Web Development bureau uit Den Haag?

 • Een website geheel op maat gemaakt;
 • Op basis van WordPress;
 • Geschikt voor alle apparaten;
 • Online Marketing Ready;
 • Dagelijkse back-ups;
 • Je website is gebruiksvriendelijk;
 • Onze services houdt niet op na de livegang van jouw website;
 • CMS-training om goed je website te kunnen beheren; 
 • Bij ons is elke website uniek. 
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down