Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

WordPress Web Applicaties

Met WordPress kun je heel veel, waaronder eigen plugins of add-ons installeren. Denk daarbij aan een kalender die aangeeft wanneer er nog geboekt kan worden en wanneer je vol zit, een rekentool voor tarieven of een koppeling tussen je website en je CRM/Boekhoudprogramma.

WordPress heeft een enorme bibliotheek aan plugins, maar deze zijn niet altijd naar jou behoefte of ze zijn niet betrouwbaar. Soms heb je een hele nieuwe plug-in nodig en soms zoek je alleen een stukje extra om aan een bestaande plug-in toe te voegen

Je eigen WordPress Plugins

Soms heb je een bepaalde functie die je aan je website wilt toevoegen die nog niet bestaat, of er is wel een plugin voor maar die voldoet net niet aan je wensen.

Wij bouwen WordPress Plug-ins op maat, geheel naar wens. Daarnaast maken wij ook ‘add-ons’ voor bestaande plug-ins zoals WooCommerce, Yoast, WP Job Manager en dergelijk.

Samen met onze developers ga je onderzoeker wat je wens is en wat er mogelijk is (hint: de mogelijkheden zijn bijna eindloos). Daarna zullen wij kijken of we voor jouw wens een nieuwe plug-in moeten ontwikkelen of dat we deze als een add-on kunnen toevoegen aan een bestaande plug-in.

Je eigen plug-in of gedeeld

WordPress is open-source, dit betekend dat iedereen plug-ins kan toevoegen aan de bibliotheek. Dit maakt het ook voor ons mogelijk om voor jou op maat gemaakte plugins te bouwen.

Bij ons heb je twee opties. Heb je een plug-in waar wij veel waarde in zien voor onze andere klanten en de WordPress Communitie, dan maken wij de Plug-in tegen lagere kosten en zullen wij deze toevoegen aan de WordPress Plug-in Bibliotheek. Is het een ‘site-specifieke’ website dan heb jij alleen recht op deze plug-in.

Bekijk ons portfolio
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down