Diensten
Hoe wij werken
Portfolio
Artikelen
Vacatures
Contact
Prijsopgave opvragen

Strategisch ondersteuning

Elk succes begint met een doordacht plan van aanpak: de strategie.

Het strategische plan geeft antwoord op de cruciale marketingvraagstukken. Wanneer vind je dat je succesvol bent? Wie is je doelgroep en via welke online kanalen ga je ze bereiken? Welk mediabudget is nodig?

En om het plan te kunnen delen met collega’s dient dit alles ook nog eens te passen op een simpel A4-tje. Want dikke rapporten belanden nu eenmaal in de la. Onze strategen hebben hier veel ervaring mee vanuit hun corporate werkverleden.

Daarnaast hebben ze de afgelopen jaren hun ‘praktische sporen’ verdiend als marketing consultant in het mkb. Ze doorgronden snel jouw businessvraagstuk en vertalen dit naar een concreet plan van aanpak. Als sparringpartner voor de opdrachtgever, de marketing manager en de marketeer fungeren ze als een spil in het geheel. Zij zijn de professionals die weten aan welke eisen jouw online marketeer moet voldoen om de online doelstellingen te behalen. Zij zijn de professionals die weten aan welke eisen de online marketeer moet voldoen en bieden tegelijkertijd de juiste operationele ondersteuning en coaching.

Bekijk ons portfolio

Een offerte aanvragen
kan snel & eenvoudig

Ben je uitgekeken op jouw huidige website? Of blijven de online marketingresultaten achter? Elk succes begint in ieder geval met een doordacht plan van aanpak: de strategie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze ervaren strategen om de cruciale online marketingvraagstukken van jouw organisatie te beantwoorden.
  • naamsbekendheid
  • extra website traffic
  • meer leads
  • meer websales

Kom een keertje langs!

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Onze deuren staan voor je open!

Koninginnegracht 14
2514 AA Den Haag
© Reason Digital Empowerment B.V.. Alle rechten voorbehouden.