Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

Strategisch ondersteuning

Elk succes begint met een doordacht plan van aanpak: de strategie.

Het strategische plan geeft antwoord op de cruciale marketingvraagstukken. Wanneer vind je dat je succesvol bent? Wie is je doelgroep en via welke online kanalen ga je ze bereiken? Welk mediabudget is nodig?

En om het plan te kunnen delen met collega’s dient dit alles ook nog eens te passen op een simpel A4-tje. Want dikke rapporten belanden nu eenmaal in de la. Onze strategen hebben hier veel ervaring mee vanuit hun corporate werkverleden.

Daarnaast hebben ze de afgelopen jaren hun ‘praktische sporen’ verdiend als marketing consultant in het mkb. Ze doorgronden snel jouw businessvraagstuk en vertalen dit naar een concreet plan van aanpak. Als sparringpartner voor de opdrachtgever, de marketing manager en de marketeer fungeren ze als een spil in het geheel. Zij zijn de professionals die weten aan welke eisen jouw online marketeer moet voldoen om de online doelstellingen te behalen. Zij zijn de professionals die weten aan welke eisen de online marketeer moet voldoen en bieden tegelijkertijd de juiste operationele ondersteuning en coaching.

Bekijk ons portfolio
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down