Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

Conversion

Centered Design

Design met resultaat

CCD, oftewel Conversion Centered Design, is de kunst van het ontwerpen van websites die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook buitengewoon effectief zijn in het bereiken van hun doelstellingen.

Bij Reason geloven we in de kracht van CCD en passen we deze aanpak toe om uw website te transformeren in een conversiemachine. Ontdek hoe we CCD integreren in elk aspect van onze webontwikkeling.

wilroff reitsma website mockup

Wat is Conversion Centered Design?

Bij CCD draait alles om het creëren van een website-ervaring die bezoekers aanzet tot actie. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken:

Focus op Conversies: Elke pagina heeft een duidelijk gedefinieerd doel, of het nu gaat om het verzamelen van leads, het genereren van verkopen, of iets anders. We zorgen ervoor dat elke pagina bijdraagt aan dit doel.

Gebruikersgericht: We begrijpen uw doelgroep en ontwerpen de website met hun behoeften en gedrag in gedachten.

Responsief en Toegankelijk: CCD gaat verder dan alleen desktopontwerp; we zorgen ervoor dat uw website er geweldig uitziet en werkt op alle apparaten.

Zet jouw volgende stap
pijl icon

Conversion Centered Design©

Conversiegericht Ontwerp

CCD is gericht op het ontwerpen van websites met als primaire doel conversies te stimuleren

Meetbare resultaten

CCD is gericht op meetbare resultaten, zoals verhoogde conversieratio's en ROI.

Gebruik van Psychologische Principes

CCD maakt gebruik van bewezen principes zoals wederkerigheid, sociale bewijskracht en schaarste.
VS

Traditioneel design 

Alleen Esthetiek

Traditioneel webdesign legt de nadruk op visuele aantrekkelijkheid zonder duidelijk conversiegericht doel.

Intuïtieve Beslissingen

ontwerpkeuzes worden vaak gemaakt op basis van gevoel of persoonlijke voorkeur, i.p.v datagestuurde inzichten.

Vast Ontwerp

Traditionele designs zijn vaak minder adaptief en kunnen niet gemakkelijk worden aangepast aan veranderend gebruikersgedrag of markttrends.

Meest gestelde vragen

Wat is het belangrijkste verschil tussen CCD en traditioneel webdesign?

Terwijl traditioneel webdesign zich vaak richt op esthetiek, is CCD primair gericht op het stimuleren van conversies door het integreren van psychologische principes en gebruikersgerichte strategieën.

Hoe weet ik of CCD geschikt is voor mijn bedrijf?

Als het doel van uw website is om leads te genereren, verkopen te stimuleren, of enige andere vorm van gebruikersactie te bevorderen, dan is CCD zeer waarschijnlijk een geschikte aanpak voor u.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie na het toepassen van CCD?

Hoewel sommige veranderingen onmiddellijke verbeteringen kunnen opleveren, kan het enige tijd duren voordat volledige optimalisatie en aanzienlijke resultaten worden waargenomen, vooral als er voortdurend A/B-testen en aanpassingen worden gedaan.

Is CCD duurder dan traditioneel webdesign?

CCD is in niet duurder dan traditioneel webdesign. Wel vereist het in de beginfase meer onderzoek om de beste resultaten te garanderen. Echter, op de lange termijn levert CCD vaak een hogere ROI op voor klanten dankzij de verhoogde conversieratio's, wat het een waardevolle investering maakt.

Ontdek de kracht van Conversion Centered Design met Reason 

Klaar om uw website om te vormen tot een conversiemachine? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Reason, Conversion Centered Design kan toepassen om uw online aanwezigheid te optimaliseren voor maximaal succes.
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down