Mobox

De markt bestormen met MOBOX

MOBOX is een inboedel opslagbedrijf die het nét even anders doet. MOBOX brengt namelijk de opslagbox naar jou toe. Vervolgens kan je je inboedel inladen en brengt de chauffeur de box naar het opslagcentrum. Dit bespaart veel tijd, want je hoeft zelf niet heen en weer te rijden en daarnaast heb je geen trekhaak of verhuisbus nodig. Dus zodra je klaar bent met inladen, ben je ook echt klaar. Tijdens de opslagperiode staat jouw inboedel beveiligd en verwarmd in het opslagcentrum in Noordwijkerhout of Den Haag. Als je de spullen weer terug wilt, dan wordt jouw opslagbox opgehaald, je haalt je inboedel eruit en de chauffeur neemt de box weer mee terug.

9 jaar geleden begon eigenaar Thomas Menken met MOBOX. Thomas ging de Nederlandse markt bestormen met een 14 kuub opslagbox. Sindsdien werken wij ook al samen met elkaar. Toen zorgden we voornamelijk voor de naamsbekendheid van het nieuwe bedrijf. Inmiddels adverteren we voor Mobox via Google, Facebook & Marktplaats om naast naamsbekendheid ook conversie te realiseren. We beheren en optimaliseren de website en zorgen maandelijks voor analyses en voortgangsrapportages. 

De concurrentie is groot in de opslagmarkt en Mobox zal dus moeten blijven innoveren. Daarom komt Mobox in 2019 met 2 nieuwe opslagbox types en zal er een nieuwe website en bestelflow worden gelanceerd. Het biedt onze online marketeer weer nieuwe mogelijkheden om op verschillende doelgroepen te adverteren en te zorgen voor meer naamsbekendheid, het verhogen van kwalitatief traffic naar de website en meer sales door een breder aanbod.

Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.