Reason web logo
Portfolio BlogContact
Reason web logo

Reason Academy

Wij vinden het belangrijk dat jij als organisatie weet wat de mogelijkheden zijn binnen je website en dat je deze aanpassingen zelf kan doorvoeren. Daarom bieden we WordPress cursussen aan voor klanten die de website bij ons hebben laten ontwikkelen, maar ook voor relaties die al een WordPress website hebben. 

Naast WordPress cursussen delen we graag ook onze kennis over de psychologie van online gedrag, site structuur en zoveel meer. 

  • Wij verzorgen de training in-house of bij ons op locatie
  • Trainingen zijn gebaseerd op een bestaande website
  • Al onze cursussen zijn op maat gemaakt
  • Altijd met een Online Marketing oogpunt

WordPress Cursus Basis

De perfecte basis om je eigen website te bedienen
In deze cursus leer je de basis van WordPress en wat je er allemaal mee kan. Daarnaast geven we een uitgebreide uitleg over het aanmaken van pagina's, berichten, widgets en dergelijk. Aan het eind van de cursus geven we je een handige checklist mee en bespreken we hoe je je website SEO kan verbeteren. Voor deze cursus heb je een bestaande op maat gemaakte WP website nodig of een WP site op basis van een Thema.

Meer informatie

WordPress Cursus Gevorderd

Voor de meer ingewikkelde vragen
Deze WordPress cursus is een perfecte aansluiting op onze basis cursus. Nu je weet hoe je pagina's en berichten aanmaakt, gaan we tijdens deze cursus ervoor zorgen dat we deze zo optimaal inrichten dat je ook de juiste conversies kan generen. Zo kijken we naar downloads, de flow van je website en wat de call to actions zijn (CTA) voor de bezoekers.

Meer informatie

Website Contentsessie

Je hebt een website, maar hoe zit het met content?
Een website contentsessie is een intensieve sessie van een volledige dag waar we je hele website doorlichten. Dit doen we om inzicht te krijgen in bestaande content en vervolgens gaan we aan de slag om de perfecte content te ontwikkelen voor jouw website. Deze workshop is ideaal voor organisaties die een bestaande (verouderde) website hebben en een frisse blik willen op hun content. Of voor organisaties die een nieuwe website aan het ontwikkelen zijn.
Meer informatie

Customer Journey

Wie is je bezoeker en wat welke content is nodig op jouw website?
De Customer Journey is een belangrijk strategisch content document. Met een Customer Journey creëer je namelijk enorm veel inzicht in de content behoefte per koopfase. Tijdens deze workshop werken we gezamenlijk de hele Customer Journey uit. Deze krijg je vervolgens digitaal opgestuurd.

Meer informatie

Navigatie & website structuur 

Hoe vinden je bezoekers de juiste weg op je website?
Jouw navigatie en website structuur zijn essentieel. Tijdens deze workshop bouwen we een steengoede navigatie en implementeren we deze (waar mogelijk) al direct op je website. Daarnaast kijken we goed naar de structuur van je website, zodat je bezoeker de juiste weg kan vinden op je website. Daarbij wordt de balans tussen usability en vindbaarheid (SEO) zorgvuldig afgewogen.

Meer informatie

Website Performance Management

Je website is live, en nu? Wat gebeurt er eigenlijk.
Cijfers zijn heel belangrijk in de Online Marketing wereld. Het is de basis van alle besluiten die wij maken. Ze noemen dat ook wel ‘fact based marketing’. In deze workshop leren we de juiste indicatoren te identificeren en hoe je vervolgens efficiënt cijfermatig kan sturen op afwijkingen. We nemen o.a. gedragspatronen door, bekijken je top pagina's en bouwen een dashboard via Google Data Studio waar jij alle relevante gegevens realtime tot jouw beschikking hebt.

Meer informatie

Website Psychologie

Inzicht in het gedrag van je website bezoeker.
Mensen zijn eigenlijk heel voorspelbaar. En daar kun je als website eigenaar of online marketeer gebruik van maken. Met deze cursus leer je alles over de basis principes van Cialdini en hoe je deze succesvol verwerkt in jouw website. 

Meer informatie

Wij zijn hard bezig om ons workshop aanbod te optimaliseren.

Op de hoogte blijven van de lancering van ons nieuwe workshop aanbod? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een speciale aanbieding op ons aanbod!

Ontvang dé 23 website tips van Reason

Download onze handige handleiding met tips en een checklist om jouw website een professionele boost te geven! Is jouw sitemap op de juiste manier beschikbaar? Heeft de site een veilige verbinding? Check ze allemaal in onze gratis download!
Geen velden gevonden.
Wat wij doen
Reason is jouw website- en applicatiepartner. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden doeltreffende en gebruiksvriendelijke websites, platformen en applicaties.
© Reason Digital Empowerment B.V. Alle rechten voorbehouden.
chevron-down